Mindfulness extra

Na het afronden van een Mindfulness training ben je waarschijnlijk enthousiast over de effecten van Mindfulness in jouw leven. Misschien wil je jouw Mindfulness beoefening verdiepen en wil je meer leren en ontdekken over Mindfulness.

Blijven Oefenen Essentieel.
Veel deelnemers ervaren dat ondanks hun enthousiasme het voor hen niet altijd eenvoudig is om Mindful te blijven. In de hectiek van het dagelijks leven is het soms een uitdaging om het geleerde in de praktijk te brengen en de regelmatige beoefening van Mindfulness vol te houden. Samen oefenen in een groep is toch makkelijker dan alleen thuis.

Wil je voorkomen dat de eerder behaalde resultaten van de training naar de achtergrond verdwijnt omdat het hen niet lukt te blijven oefenen kom dan naar de opfris bijeenkomsten.

Het Programma
Iedere bijeenkomst zullen we aandachtoefeningen doen en komt een onderdeel van de Mindfulness aan de orde; bijvoorbeeld de macht van het denken, het effect van gevoelens, bewust zijn van je lichaam of je gedragspatronen. Ook besteden we aandacht aan speciale thema’s zoals Mindfulness en tegenslag, Mindfulness en Compassie, Mindfulness en Werk en Mindfulness en de vier levensvrienden.

Voor wie is deze bijeenkomst?
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die ervaring heeft met Mindfulness.

Data    :  20 jan, 24 febr en 23 maart 2020
Kosten : € 12,50 per  bijeenkomst
Tijd      : 19.30 uur tot 21.00 uur. Inloop om 19.15 uur
Locatie: Praktijk het Bildt, oude deventerstraatweg 91
Aantal deelnemers: Max 7 personen